Яблучний пиріг в духовці

Яблучний пиріг в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рецепт шарлотки в кожній родині індивідуальний. І я вирішила поділитися своїм!

Покроковий рецепт


1. Змішати яйця з цукром і сіллю зручним для вас способом – вилка, віночок або міксер
Для утворення однорідної маси і збільшення в об’ємі.


2. Поки ми збивали наші яйця – можна заздалегідь поставити на плиту растапливаться масло.
Я використовую вершкове і кокосове 1:1 ( 50г кожного)

Далі вливаємо тонким струмком і перемішує лопаткою

3. У ємність з яйцями, всипати просіяне борошно і розпушувач.

4. За бажанням додаємо спеції (я замість кориці використовую суміш для глінтвейну – пів чайної ложки)


5. Надрізаємо яблука великими часточками (великі шматочки можна розрізати навпіл)


6. Змішуємо готове тісто з нарізаними яблуками і викладаємо у форму (выстелаю її пергаментом і кажу шматочком вершкового масла)





7. Відправляємо форму (з яблуками і тестом) в розігріту до 200 градусів духовку і випікаємо до готовності.
Перевірити можна зубочисткою або шпажкою.
Приємного апетиту!