Пропоную приготувати яблучний пиріг з корицею, дуже легкий у приготуванні. В результаті виходить дуже смачно і ароматно!
Покроковий рецепт
Беремо глибоку миску в якій буде зручно змішувати інгредієнти.
Змішуємо яйця, цукор, масло, сметану. Соду попередньо гасимо оцтом і додаємо в тісто. Потім додаємо порізані яблука не дуже великими шматочками.
Потім додаємо 1ст.ложку кориці.
У масу, що вийшла додаємо борошно. Тісто має нагадувати густу сметану.
Форму для запікання змащуємо олією і рівномірно викладаємо пиріг. Ставимо в духовку на 30-40хв. і випікаємо при температурі 230 градусів.
Готовність перевіряється зубочисткою.
Готовий пиріг режим на шматочки. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.Приємного апетиту!