Яблучний пиріг з корицею

Яблучний пиріг з корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Пропоную приготувати яблучний пиріг з корицею, дуже легкий у приготуванні. В результаті виходить дуже смачно і ароматно!

Покроковий рецепт

Беремо глибоку миску в якій буде зручно змішувати інгредієнти.
Змішуємо яйця, цукор, масло, сметану. Соду попередньо гасимо оцтом і додаємо в тісто. Потім додаємо порізані яблука не дуже великими шматочками.

Потім додаємо 1ст.ложку кориці.

У масу, що вийшла додаємо борошно. Тісто має нагадувати густу сметану.

Форму для запікання змащуємо олією і рівномірно викладаємо пиріг. Ставимо в духовку на 30-40хв. і випікаємо при температурі 230 градусів.

Готовність перевіряється зубочисткою.

Готовий пиріг режим на шматочки. При бажанні можна посипати цукровою пудрою.Приємного апетиту!