Яблучний пунш Вассейл

Яблучний пунш Вассейл – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 200 ° С градусів. Яблука розрізати на товсті скибочки, шматочки. Деко вистелити фольгою і розташувати яблука по всій поверхні.

Після укладання пересипати яблука кількома чайними ложками цукру. Забрати деко з яблуками в духовку і запікати 30 хвилин. (Яблука будуть опухлими і м’якими).

Поки яблука випікаються, з’єднайте пиво, спеції, лимонну цедру і цукор, що залишився у великій каструлі.

Поставте каструлю на повільний вогонь і повільно заважайте, щоб цукор розчинився. (Не дозволяйте суміші кипіти!)

Коли суміш достатньо нагріється (буде близька до кипіння), додайте херес і продовжуйте нагрівати, поки суміш не буде близька до кипіння (знову ж, вона не повинна кипіти).

Гарячі печені яблука перекладіть з дека у велику миску і залийте гарячою сумішшю. Подається цей напій гарячим. В стаканчик додається часточка лимона. Приємного апетиту!

На замітку…
Дуже красиво на святковому столі виглядає склянку в цукровому обідку. Як зробити склянку в сахарі?

В одне плоске блюдце налийте воду, в інше насипте цукровий пісок.

Візьміть сухий стакан, переверніть і краями умочіть в блюдце з водою. Потім, поки вода не висохла, умочіть в блюдце з цукром. Цукор прилипне.

Поставте склянку в звичайне положення і дайте солодощі обсохнути. По закінченні часу можна наливати напій. Приємного апетиту!