Яблучний штрудель-косичка

Яблучний штрудель-кіска – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розстеліть пергаментний папір, злегка присипте борошном. Розкачайте розморожене листкове тісто.

Яблука очистіть від шкірки, поріжте на кубики середньої величини. Не мельчите. Додайте цукор і корицю.

Тісто візуально розділіть на три рівні частини. Крайні частини розріжте на смужки під кутом у вигляді ялинки. Обов’язково дивіться фото.

На середню частину тіста викладіть яблука.

Починайте заплітати штрудель в косичку. Обов’язково загорніть верхній край.

Продовжуйте заплітати і закінчуйте. Нижній край також не забудьте загорнути.

Тепер змащуйте яйцем, перекладайте разом з пергаментом деко і поставте в розігріту духовку. Випікайте при температурі 200 градусів протягом 25 -30 хвилин до золотистого кольору.

Готову випічку посипте цукровою пудрою.
Ароматний яблучний штрудель – косичка готовий!