Яблучний тарт з корицею

Яблучний тарт з корицею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачний і корисний тарт без цукру і пшеничного борошна з яблуками і корицею готується дуже швидко, а результат обов’язково порадує ваших близьких.

Покроковий рецепт

Змішуємо всі сухі інгредієнти.

Вливаємо оливкова олія 2 ст. л меду.

Поступово вводимо окріп. Замішуємо тісто, воно повинно бути тугим.

Викладаємо у форму.

Яблука очищаємо від шкірки і насіння, тонко ріжемо і викладаємо по колу.

Поливаємо залишилися медом і посипаємо корицею.

Випікаємо в духовці при температурі 180° 20 хвилин.
Наливаємо чай і насолоджуємося ароматним тартом.