Яблучно-банановий штрудель з лаваша

Яблучно-банановий штрудель з лаваша – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Трубочки з начинкою підсолодять Ваше життя.

Інгредієнти

Лаваш – 1 лист
Яблуко – 1 штука
Банан – 1 штука
Вершкове масло – 4 платівки
Кориця – за смаком

Як приготувати Яблучно-банановий штрудель з лаваша

Солодкі роли до чаю робляться з простих інгредієнтів, знайти які в магазині не складе праці.

Покроковий рецепт

Для початку підготуємо всі інгредієнти.

Займемося приготуванням начинки. Для цього вимиємо фрукти і наріжемо. Банани нарізайте на кільця, а яблука на часточки. Чим дрібніше будуть часточки яблук, тим соковитіше і зручніше буде їсти. Виключне перевага цього рецепту в тому, що можна міняти склад начинки по своєму смаку. Можна використовувати будь-які фрукти, ягоди, горіхи, додавати до них сир або сметану. Експериментуйте.


Тепер підготуємо основу. Лаваш необхідно розрізати на 4 частини. Виходять такі квадратики. Кожен квадратик змащуємо невеликою кількістю масла.



Потім викладаємо начинку. У мене вона була шарами: яблуко, банан, яблуко. Зверху я посипала корицею. Цукор не використовувала, з ним яблука повинні дати більше соку.

Викладаємо нашу “фруктову шаверму” у форму і відправляємо в духовку на 10 хвилин при температурі 180 градусів. Після потрібно дістати і перевернути роли на іншу сторону. Знову випікати 10 хвилин.

Наш готовий штрудель, краще вживати його в охолодженому вигляді. Приємного апетиту!