Яблука, сушені в духовці

Яблука, сушені в духовці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Потрібно добре промити яблука. Підготувати їх, обсушивши рушником.


Потім вийняти серцевину

Нарізати тонкими кільцями. Чим тонше нарізані яблука, тим швидше вони просушатся в духовці

Що б яблучна м’якоть не темніла на повітрі, часточки потрібно залити літром холодної води з сіллю 1 ст. ложкою.

Через 15 хв., витягуємо часточки, обсушуємо паперовим рушником. Застеляємо деко пергаментним папером, ложем часточки. І відправляємо деко в газову духовку


Суцільним при 90-100 гр, періодично перемішуємо часточки. Через 3 – 4 години вони висихають. Зберігаємо в банку з кришкою, що б сухофрукти не натягнули вологи з повітря