Яблука з медом

Яблука з медом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дієтичне блюдо, яке підніме ваш настрій!
Мінімум часу-максимум користі.

Інгредієнти

Яблука – 2 шт.
Мед – 3 ч. л.
Кориця – 2 г

Як приготувати Яблука з медом

Проблеми з травленням, але дуже хочеться смачненького і солоденького?
Запечені яблука з медом і корицею – ось ваш вихід.
Рецепт простий і на приготування піде не більше десяти хвилин.
Вам знадобиться:
•Яблука
•Мед
•Кориця

Покроковий рецепт


Крок 1.
Перед запіканням яблука підготувати. Миємо й розрізаємо їх на дві частини. Потім виймаємо серцевину

Крок 2.
Щоб наш десерт вийшов максимально смачним,треба рясно полити медом і посипати корицею

Крок 3.
Для швидкого приготування яблука ставимо в мікрохвильову піч на дві-три хвилини(залежно від потужності мікрохвильовки), а не в духовку

Готово!
Насолоджуємося смаком і ароматом в будинку!)