Фаршировані яйця дуже легкі в приготуванні. Їх можна швидко приготувати вдома і зручно взяти з собою на природу, на пікнік в якості перекусу.
Інгредієнти
яйця – 8 шт. зварені круто | |
гриби печериці – 100 г приблизно | |
сир – 30 г | |
майонез – трохи | |
мелений перчик – за смаком | |
сіль – за смаком | |
будь-яка зелень – кілька гілочок |
Фаршировані яйця – універсальна страва! Воно буде відмінно виглядати як в щоденному меню, так і на святковому столі. До того ж, фаршировані яйця зручно взяти на природу, на пікнік в якості перекусу.
Покроковий рецепт
Після попередньої обробки гриби дрібно порубати ножем. Далі в керамічному посуді поставити в мікрохвильову піч (режим гриль) і підрум’янити, приблизно хвилину. Сир подрібнити за допомогою дрібної терки. Зелень після миття дрібно порубати ножем. Яйця після очищення від шкаралупи розділити вздовж на 2 частини і видалити жовтки, які в окремій мисці розтерти з половиною тертого сиру і об’єднати всі з грибами, перемішати. Ввести в масу пару столових ложок майонезу, сіль, трохи перцю, зелень і знову перемішати.
Отриманою масою начинити яєчні білки і викласти їх на плоску тарілку. Готові фаршировані яйця можна прикрасити наявної пряною зеленню і подавати на стіл. Приємного апетиту!