Інгредієнти для приготування яєць з начинкою з тунця і овочів

Інгредієнти
| зварених круто яєць – 12 шт. | |
| вареного або консервованого тунця – 200 г | |
| помідор – 1 шт. | |
| зелені (петрушки) – трохи нарізаної | |
| тертого твердого сиру – 1/4 склянки | |
| солі і перцю – трохи | |
| перуки – пару щіпок |
Це блюдо можна назвати класикою іспанської кухні.
У ньому застосовані дуже прості продукти. Зробити таке блюдо не складе праці. Його можна використовувати в якості закуски або гарячого блюда.
Покроковий рецепт
Зварити круто яйця.
Яйця остудити, очистити і розрізати на половинки.
Жовтки викласти в окремий посуд.
Додати до жовтків смажених помідорів і варене або консервоване філе тунця, всипати нарізаної петрушки і всі інгредієнти розім’яти виделкою до однорідної пасти.
Начинити Половинки яєць приготовленої пастою.
На деко або форму викласти фаршировані яйця.
Зверху покрити яєчка тертим сиром і поставити деко в розігріту до t 200°С духовку. Запікати близько 2-3 хвилин до утворення злегка рум’яного кольору.
Готову страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, присипавши меленою паприкою. Приємного апетиту!
