Яйця, фаршировані овочами і тунцем

Яйця, фаршировані овочами і тунцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Зварити круто яйця.

Яйця остудити, очистити і розрізати на половинки.
Жовтки викласти в окремий посуд.

Додати до жовтків смажених помідорів і варене або консервоване філе тунця, всипати нарізаної петрушки і всі інгредієнти розім’яти виделкою до однорідної пасти.

Начинити Половинки яєць приготовленої пастою.
На деко або форму викласти фаршировані яйця.

Зверху покрити яєчка тертим сиром і поставити деко в розігріту до t 200°С духовку. Запікати близько 2-3 хвилин до утворення злегка рум’яного кольору.

Готову страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді, присипавши меленою паприкою. Приємного апетиту!