Оригінальна яєчня.
Інгредієнти
Білий хліб – за смаком | |
Яйця курячі – за смаком | |
Ріпчаста цибуля – за смаком | |
Шинка – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Мелений чорний перець – за смаком |
Набрид звичний сніданок? Просто змініть форму подачі страви.
Покроковий рецепт
Батон нарізати на шматочки шириною 3 див М’якуш витягнути за допомогою ложки, таким чином, щоб у нас вийшли стакани (дно повинно бути без дірок).
Щоб хлібні склянки не розвалилися, підсушити і обсмажити їх на сковороді на рослинному маслі з двох сторін до золотистого кольору.
Цибулю порізати кубиками. Шинку смужками.
Злегка спасировать цибулю на олії, потім додати шинку. Смажити ще 2-3 хвилини. Остудити. Додати зв’язки майонез. Перемішати.
Отриману суміш викласти в хлібні гнізда.
Сюди ж акуратно розбити яйце. Посолити, поперчити.
Запікати в духовці при 180 градусів 10 хвилин. Прикрасити. Подавати до столу. Приємного апетиту!