Інгредієнти
Фарш яловичий – 800 г | |
Мелений чорний перець – за смаком | |
Яйця курячі – 2 шт. | |
Гриби – жменя | |
Ріпчаста цибуля – 1 головка (не велика) | |
Оливкова олія – 1 ст. л. | |
Сир – 100-150 г (Чеддер) |
Всі кажуть «Ах, чізбургер», «Ах я люблю Макдональдс».
Ви можете його зробити вдома!
Я хотів би запропонувати вам свій варіант бургера з сиром.
Для цього я нарізав сир чеддер на невеликі кубики і додав його в суміш яловичини.
Поступаючи таким чином, яловичина буде соковитий і смак сиру буде відчуватися при кожному укусі.
Покроковий рецепт
Підготувати яловичий фарш у великій мисці.
Розігріти гриль до середньої високої температури (можете на вулиці або сковорідці гриль). У яловичину додати яйця і перець, добре перемішати. Нарізати сир на невеликі шматки і додати яловичину.
Руками перемішати все, що знаходиться в мисці.
Зробити з суміші м’ясні пиріжки (я волію, щоб вони були більше в окружності і тонше по висоті)
На пиріжках в центрі зробіть поглиблення, натиснувши пальцем.
Підготуйте ґрати для смаження.
Смажити гамбургери на грилі.
Не рухати їх, поки не утвориться хороша кірка.
У сковороду на середньому вогні, додати оливкову олію і обсмажити цибулю до напівпрозорого.
Додати гриби і продовжувати смажити, поки вони не стануть золотисто-коричневого кольору.
Досмажити гамбургери, додати соус для барбекю.
Зняти з вогню, гамбургер готовий.
Порада: Щоб запобігти надування бургера, в центрі я роблю поглиблення. І ще, не додавайте соус занадто рано, бургер може підгоріти.
Я сподіваюся, вам сподобається!
Подати чізбургер ви можете по своєму смаку.
Насолоджуйтесь!