Потім налити неповну ложку столового 9% оцту. Поставте на вогонь і варіть.
Готовність перевірте по краплі, опущеною в холодну воду (вона повинна тверднути) або до появи запаху карамельного
Інгредієнти
цукор – 8 ст. л. | |
вода – 2 ст. л. | |
оцет столовий 9% – неповна столова ложка |
Для приготування льодяникових цукерок візьміть 8 повних столових ложок цукру, помістити їх в емальовану кружку. Налийте кілька столових ложок води, щоб тільки змочити цукор
Покроковий рецепт
Для приготування льодяникових цукерок візьміть 8 повних столових ложок цукру, помістити їх в емальовану кружку. Налийте кілька столових ложок води, щоб тільки змочити цукор.
Потім налити неповну ложку столового 9% оцту. Поставте на вогонь і варіть на середньому вогні.
Готовність перевірте по краплі, опущеною в холодну воду або до появи карамельного запаху.
Спеціальну форму для льодяників змастіть рослинним маслом без запаху.
В якості паличок можна використовувати зубочистки або бамбукові палички для люля-кебаб, їх розріжте на три частини
Коли карамель готова, трохи почекайте, щоб бульбашки розійшлися і акуратно розлийте по формі, в кожен отвір вставити паличку.
Коли карамель затвердіє, виймайте цукерки. Вони виходять бурштиновими, прозорими і дуже смачними. Цукерки без добавок, натуральні.
Діти, так і дорослі дуже люблять такі цукерки цукерки!