Як зробити цукерки-льодяники на паличці

Як зробити цукерки-льодяники на паличці – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для приготування льодяникових цукерок візьміть 8 повних столових ложок цукру, помістити їх в емальовану кружку. Налийте кілька столових ложок води, щоб тільки змочити цукор.
Потім налити неповну ложку столового 9% оцту. Поставте на вогонь і варіть на середньому вогні.
Готовність перевірте по краплі, опущеною в холодну воду або до появи карамельного запаху.

Спеціальну форму для льодяників змастіть рослинним маслом без запаху.
В якості паличок можна використовувати зубочистки або бамбукові палички для люля-кебаб, їх розріжте на три частини

Коли карамель готова, трохи почекайте, щоб бульбашки розійшлися і акуратно розлийте по формі, в кожен отвір вставити паличку.

Коли карамель затвердіє, виймайте цукерки. Вони виходять бурштиновими, прозорими і дуже смачними. Цукерки без добавок, натуральні.

Діти, так і дорослі дуже люблять такі цукерки цукерки!