Яловича печінка смажена з апельсинами і рисом

Яловича печінка смажена з апельсинами і рисом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Різноманітність страв з печінки вражає. Але при всьому цьому, приготування печінки вимагає правильного підходу, знання основ і секретів.

Покроковий рецепт

Печінку нарізати тонкими пластинами.

Обваляти в борошні.

Обсмажити з двох сторін на рослинній олії до золотистого кольору, тут же соля її і присипаючи перцем.

Апельсин почистити від шкірки, звільнити від кісточок і обсмажити на вершковому маслі з додаванням щіпки цукру (дуже вже він був кислий).

Пасеровані апельсини перекласти в сковороду з печінкою. Налити трохи води (100 г) і тушкувати 10 хвилин.

Рис відварити до розсипчастості в солоній воді. Горошок відварити (можна взяти і консервований). Готові рис і горошок пересипати в каструлю. Додати 1 ч. л. меленої паприки, 1 ч. л. рослинного масла. Перемішати. При бажанні досолити.

Сформувати гарнір у вигляді купола. Збризнути соєвим соусом. Поруч викласти печінку з апельсинами.

Відразу ж подавайте до столу. Приємного апетиту!