Яловичі відбивні під овочевий шубою

Яловичі відбивні під овочевий шубою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Попередньо замариновані шматочки яловичини запікаються під шаром овочів.

Інгредієнти

Яловичина – 500 г
Картопля – 6 шт
Перець болгарський – 1-2 шт
Помідор – 1-2 шт
Часник – 4 зубчики
Перець чорний мелений – за смаком
Приправа до м’яса – за смаком
Сіль – за смаком
Соняшникова олія – 2 ст. л.
Майонез – за бажанням
Соєвий соус – 2 ст. л
Сир твердий – 100 г

Як приготувати Яловичі відбивні під овочевий шубою

Для того, щоб смачно приготувати яловичину, краще її заздалегідь замаринувати. Тоді м’ясо буде більш м’яким і соковитим. Овочева шуба з картоплі, болгарського перцю та томатів підкреслять смак і виступлять в ролі гарніру.

Покроковий рецепт

М’ясо порізати на шматочки товщиною 1 см і відбити.

Покласти м’ясо в глибоку ємність, посолити, поперчити, додати приправи, соєвий соус, перемішати і залишити на 1 годину. Можна і довше.

Картоплю очистити про нарізати кружечками.

Помідор нарізати півкільцями.

Перець нарізати півкільцями.

Змішати овочі.

Форму для запікання змастити олією, викласти м’ясо. Зверху можна змастити майонезом.

Зверху викласти овочі. Запікати в духовці 1 годину при температурі 200 градусів.

Сир натерти на тертці.

Посипати блюдо сиром за 5-10 хвилин до готовності.

Ось і готово.