Яловичина з квасолею в томатному соусі

Яловичина з квасолею в томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вперше побачила так приготовану квасолю з м’ясом в одному затишному ресторанчику в стилі латино. Називалося воно телятина по – кубинськи. Спробувала повторити вдома, і з тих пір, це одне з улюблених страв. В оригіналі використовувалася чорна квасоля, я ж беру будь-яку, в основному білу, свіжу яловичину, овочі, томатний соус і спеції. Тут важливо заздалегідь замочити квасолю, інакше страва буде готуватися дуже довго, і правильно приготувати м’ясо, воно має бути м’яким і ніжним. В результаті вийде дуже смачний і ситний обід або вечерю для всієї родини.

Покроковий рецепт