Замочіть квасолю на кілька годин, а краще на ніч. Чим довше вона постоїть у воді, тим менше вона буде варитися. Потім поставте її варитися.
М’ясо видаліть від прожилок і наріжте невеликими кубиками. Поставте на плиту сковорідку, налийте в неї рослинне масло і почніть обсмажувати м’ясо.
Цибулю і моркву почистіть, промийте під проточною водою і наріжте моркву кільцями, цибулю дрібним кубиком.
Коли м’ясо підрум’яниться, додайте нарізані овочі. Смажте, поки овочі не підрум’яняться.
Приправити м’ясо спеціями за смаком( сіль, паприка, перець чилі). Додайте томатний соус і 2 склянки води, перемішайте і тушкуйте ще 30 хвилин. Половина рідини повинна випаруватися. М’ясо повинно стати м’яким. Квасоля повинна повністю зваритися приблизно в один час з м’ясом.
Тепер змішайте м’ясо з квасолею в одній каструлі і тушкуйте ще 5 хвилин. В кінці додайте дрібно нарізану свіжу зелень. Ось і все готово. Приємного апетиту.