Японська рисова каша з гарбузом

Японська рисова каша з гарбузом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти

Японський рис – 2 1/2 чашки
Курячий бульйон – 8 чашок + 2 склянки
Оливкова олія – 2 столові ложк
Цибуля ріпчаста – 2 невеликі головки
Гарбуз – близько 400 г гарбуза, порізаної кубиками
Імбир – 1 імбир (розміром з палець), тоненько нарізану соломкою
Часник – 2 зубчики
Шпинат – 3 склянки нарізаного шпинату

Як приготувати Японська рисова каша з гарбузом

Їла в японському ресторані рисову кашу з гарбузом… Для мене це було одкровення! Масляниста і вершкова каша з розкиданими смужками імбиру і шматочками гарбуза. Під час їжі я видавала тільки одні звуки… мммм. Можливо, я була голодна, але це було дійсно смачно. Пробуйте!

Покроковий рецепт

У великій сковороді на сильному вогні розігріти оливкову олію. Обсмажити на ньому імбир і часник протягом хвилини.

Потім додати цибулю і трохи солі, щоб всі пом’якшити.

Смажити все близько 5-ти хвилин, потім додати рис, перемішати кілька разів, додати 8 склянок бульйону і довести до кипіння. Як тільки все закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.

Гарбуз нарізати кубиками.

Додати гарбуз і 2 склянки бульйону. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 15 хвилин.

Нарешті, додати нарізаний шпинат, варити ще 10 хвилин, приправити сіллю і перцем.

Подавати до столу! Приємного апетиту!