Інгредієнти
Японський рис – 2 1/2 чашки | |
Курячий бульйон – 8 чашок + 2 склянки | |
Оливкова олія – 2 столові ложк | |
Цибуля ріпчаста – 2 невеликі головки | |
Гарбуз – близько 400 г гарбуза, порізаної кубиками | |
Імбир – 1 імбир (розміром з палець), тоненько нарізану соломкою | |
Часник – 2 зубчики | |
Шпинат – 3 склянки нарізаного шпинату |
Їла в японському ресторані рисову кашу з гарбузом… Для мене це було одкровення! Масляниста і вершкова каша з розкиданими смужками імбиру і шматочками гарбуза. Під час їжі я видавала тільки одні звуки… мммм. Можливо, я була голодна, але це було дійсно смачно. Пробуйте!
Покроковий рецепт
У великій сковороді на сильному вогні розігріти оливкову олію. Обсмажити на ньому імбир і часник протягом хвилини.
Потім додати цибулю і трохи солі, щоб всі пом’якшити.
Смажити все близько 5-ти хвилин, потім додати рис, перемішати кілька разів, додати 8 склянок бульйону і довести до кипіння. Як тільки все закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.
Гарбуз нарізати кубиками.
Додати гарбуз і 2 склянки бульйону. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 15 хвилин.
Нарешті, додати нарізаний шпинат, варити ще 10 хвилин, приправити сіллю і перцем.
Подавати до столу! Приємного апетиту!