Японська рисова каша з гарбузом

Японська рисова каша з гарбузом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

У великій сковороді на сильному вогні розігріти оливкову олію. Обсмажити на ньому імбир і часник протягом хвилини.

Потім додати цибулю і трохи солі, щоб всі пом’якшити.

Смажити все близько 5-ти хвилин, потім додати рис, перемішати кілька разів, додати 8 склянок бульйону і довести до кипіння. Як тільки все закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.

Гарбуз нарізати кубиками.

Додати гарбуз і 2 склянки бульйону. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 15 хвилин.

Нарешті, додати нарізаний шпинат, варити ще 10 хвилин, приправити сіллю і перцем.

Подавати до столу! Приємного апетиту!