У великій сковороді на сильному вогні розігріти оливкову олію. Обсмажити на ньому імбир і часник протягом хвилини.
Потім додати цибулю і трохи солі, щоб всі пом’якшити.
Смажити все близько 5-ти хвилин, потім додати рис, перемішати кілька разів, додати 8 склянок бульйону і довести до кипіння. Як тільки все закипить, зменшити вогонь, накрити кришкою і варити близько 15 хвилин.
Гарбуз нарізати кубиками.
Додати гарбуз і 2 склянки бульйону. Довести до кипіння, зменшити вогонь і варити ще 15 хвилин.
Нарешті, додати нарізаний шпинат, варити ще 10 хвилин, приправити сіллю і перцем.
Подавати до столу! Приємного апетиту!