Заздалегідь розігріти духовку до 350 F (180 С) градусів. Підготувати овочі, почистити і нарізати картоплю і моркву. Цибулю почистити, дрібно порізати.
У каструлі на середньому/сильному вогні розігріти олію, закинути цибулю. Пасерувати протягом 2 хвилин. Додати порізану картоплю, зелений горошок і моркву, смажити 5 хвилин.
Додати воду і довести до кипіння. Зменшити вогонь і варити близько 15 хвилин.
Додати каррі, перемішати і варити ще 10 хвилин, не накриваючи кришкою (щоб рідина випаровувалася). Вся маса в каструлі повинна густіти. Зняти овочі з вогню, остудити.
Рівну поверхню присипати невеликою кількістю борошна. Розкачати листкове тісто товщиною в 2-3 мм і нарізати на прямокутники (з 1 аркуша повинно вийти 4 штуки). На верхню половину квадрата викласти приготовану суміш (так щоб вона займала 1/2 тесту, але не потрапляла на краю).
Накрити начинку вільної половинкою тіста і ущільнити краю (можна використовувати трохи води, щоб змочити краю і допомогти їм прилипнути). Деко вистелити пергаментним папером. Викласти на деко підготовлені пиріжки з овочами.
Випікати в заздалегідь розігрітій до 180 градусів духовці ів протягом 20 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. За 5 хвилин до готовності пиріжків, їх можна витягнути і змастити жовтком, потім знову поставити в духовку, для того щоб вони трохи підрум’янилися. Японські пиріжки з морквою і картоплею готові.
Приємного апетиту!