Японські каррі пиріжки

Японські каррі пиріжки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Коли я була в Японії, я знайшла свою улюблену пекарню. Мені здавалося, що там печуть найсмачніший хліб у світі! Одне з кращих і улюблених мною страв були пиріжки, заповнені овочами, з ароматом японського каррі.

З листкового тіста завжди виходять повітряні та ніжні вироби, хоча і дуже калорійні. Так що, завжди доводиться контролювати кількість з’їдених булок, інакше, прощай фігура :-).
Приготування справжнього листкового тіста забирає багато часу, до того ж у приготуванні є свої правила і секрети, з чим мені не дуже хочеться зв’язуватися. Як давно я пробувала під чуйним наглядом подруги приготувати домашнє листкове тісто (вона кулінар). І мені все це не сподобалося, вже дуже довго, хоча тісто вийшло відмінне. Отже, я просто йду в магазин і купую готове листкове тісто. Воно завжди у мене є в запасі. А тепер давайте готувати?

Покроковий рецепт