Традиційний японський морський суп має дуже вишуканий смак і аромат.
Інгредієнти
куряче філе – 250 грам | |
ріпчаста цибуля – 75 грам | |
креветки очищені – 150 грам | |
мідії очищені – 75 грам | |
кальмари очищені – 100 грам | |
вершки середньої жирності (20-25%) – 80 грам | |
рибний бульйон – 250 мл | |
олія соняшникова, сіль, спеції – за смаком |
Для приготування такого супу не знадобиться особливих кулінарних навичок і незвичних продуктів. Приготувати такий суп один раз, ви обов’язково створите цей рецепт в список своїх улюблених.
Покроковий рецепт
В першу чергу слід обсмажити куряче філе з ріпчастою цибулею.
Налити в курку 250 мл рибного бульйону і довести м’ясо до готовності.
У каструлю з бульйоном, де буде готуватися суп слід відправити м’ясо, вершки. Поставити на середній вогонь.
Далі слід додавати морепродукти, але робити це потрібно з певною послідовністю, щоб не переварити їх і не зіпсувати ніжний смак. В першу чергу додаємо мідії, після креветки, і в самому кінці кальмари.
Додаємо сіль, спеції. Доводимо суп до готовності. Подавати гарячим, прикрасивши дрібно нарубаною зеленню. Морепродукти можна замінити на кілька видів вашої улюбленої риби. Приємного апетиту!