Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку.
Інгредієнти
Курячий бульйон – 1 літр курячого або овочевого бульйону | |
Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.+1 ч. л. | |
Яйця курячі – 2-4 великих | |
Сіль – за смаком | |
Імбир – 2 ст. л. свіжого, очищеного і порізаного | |
Чорний перець горошок – 1/2 ч. л. | |
Аніс – 2 зірки | |
Гвоздика – 6-8 шт. | |
Кориця – 1 паличка | |
Картопля – 1 шт. | |
Соєвий соус – 1 ст. л. | |
Капуста “китайська” – Пучок, тонко нарізаної | |
Цибуля зелена – 4 пера |
Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку. Розраховано на 2 порції.
Покроковий рецепт
Налити бульйон в каструлю і поставити на середній вогонь. Покласти спеції і картоплю в ситечко, опустити в бульйон і варити 15 хвилин, потім витягнути. Бульйон посолити трохи посолити.
У невеликій мисці розведіть 1 столову ложку крохмалю з 1 ст. л. холодної води, вилийте його в бульйон.
В окремій мисці збийте яйця з 1 чайною ложкою крохмалю. Переконайтеся, що ваш суп стоїть на слабкому вогні і повільно влийте яйця, помішуючи при цьому виделкою. Варіть суп ще кілька секунд, поки яйця не зваряться. Додати 1 столову ложку соєвого соусу.
Подавати суп відразу до столу, присипавши дрібно нарізаною капустою і зеленою цибулею.
Приємного апетиту!