Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку.

Інгредієнти
| Курячий бульйон – 1 літр курячого або овочевого бульйону | |
| Крохмаль кукурудзяний – 1 ст. л.+1 ч. л. | |
| Яйця курячі – 2-4 великих | |
| Сіль – за смаком | |
| Імбир – 2 ст. л. свіжого, очищеного і порізаного | |
| Чорний перець горошок – 1/2 ч. л. | |
| Аніс – 2 зірки | |
| Гвоздика – 6-8 шт. | |
| Кориця – 1 паличка | |
| Картопля – 1 шт. | |
| Соєвий соус – 1 ст. л. | |
| Капуста “китайська” – Пучок, тонко нарізаної | |
| Цибуля зелена – 4 пера |
Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку. Розраховано на 2 порції.
Покроковий рецепт

Налити бульйон в каструлю і поставити на середній вогонь. Покласти спеції і картоплю в ситечко, опустити в бульйон і варити 15 хвилин, потім витягнути. Бульйон посолити трохи посолити.

У невеликій мисці розведіть 1 столову ложку крохмалю з 1 ст. л. холодної води, вилийте його в бульйон.

В окремій мисці збийте яйця з 1 чайною ложкою крохмалю. Переконайтеся, що ваш суп стоїть на слабкому вогні і повільно влийте яйця, помішуючи при цьому виделкою. Варіть суп ще кілька секунд, поки яйця не зваряться. Додати 1 столову ложку соєвого соусу.

Подавати суп відразу до столу, присипавши дрібно нарізаною капустою і зеленою цибулею.

Приємного апетиту!
