Яєчний курячий суп із зеленню

Яєчний курячий суп із зеленню – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку. Розраховано на 2 порції.

Покроковий рецепт

Налити бульйон в каструлю і поставити на середній вогонь. Покласти спеції і картоплю в ситечко, опустити в бульйон і варити 15 хвилин, потім витягнути. Бульйон посолити трохи посолити.

У невеликій мисці розведіть 1 столову ложку крохмалю з 1 ст. л. холодної води, вилийте його в бульйон.

В окремій мисці збийте яйця з 1 чайною ложкою крохмалю. Переконайтеся, що ваш суп стоїть на слабкому вогні і повільно влийте яйця, помішуючи при цьому виделкою. Варіть суп ще кілька секунд, поки яйця не зваряться. Додати 1 столову ложку соєвого соусу.

Подавати суп відразу до столу, присипавши дрібно нарізаною капустою і зеленою цибулею.

Приємного апетиту!