Ароматний яєчний суп з куркою на швидку руку. Розраховано на 2 порції.
Покроковий рецепт
Налити бульйон в каструлю і поставити на середній вогонь. Покласти спеції і картоплю в ситечко, опустити в бульйон і варити 15 хвилин, потім витягнути. Бульйон посолити трохи посолити.
У невеликій мисці розведіть 1 столову ложку крохмалю з 1 ст. л. холодної води, вилийте його в бульйон.
В окремій мисці збийте яйця з 1 чайною ложкою крохмалю. Переконайтеся, що ваш суп стоїть на слабкому вогні і повільно влийте яйця, помішуючи при цьому виделкою. Варіть суп ще кілька секунд, поки яйця не зваряться. Додати 1 столову ложку соєвого соусу.
Подавати суп відразу до столу, присипавши дрібно нарізаною капустою і зеленою цибулею.
Приємного апетиту!