Яєчний салат з лососем, маринованими огірками, кабачком і сиром

Яєчний салат з лососем, маринованими огірками, кабачком і сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Незвичайний салат з слабосоленим лососем, маринованими огірками, кабачком і сиром

Інгредієнти

Слабосоленої лосось – 250 гр.
Кабачок – ½ шт. – 1/2 шт.
Сир з пліснявою – 200 гр.огур
Мариновані огірки – 3 шт.
Яйця – 3 шт.
Майонез 25% – 250 мл

Як приготувати Яєчний салат з лососем, маринованими огірками, кабачком і сиром

Цікавий варіант салату з слабосоленого лосося, кабачка, маринованих огірків, яєць і сиру з блакитною цвіллю – такий салат можна сміливо подати гостям на свято. Також, можна подати у вигляді закуски в кошичках, вийде дуже красиво!

Покроковий рецепт

1. Яйця зварити круто, остудити, очистити від шкаралупи і порізати на кубики.

2. Філе лосося порізати на маленькі кубики.

3. Сир з цвіллю також порізати на кубики. Для салату краще вибрати твердий сир, щоб його можна було нарізати.

4. Кабачок порізати на маленькі кубики.

5. Мариновані огірочки теж подрібнити.

6. Всі інгредієнт скласти в каструлю. Додати майонез і перемішати.

7. Подаємо до столу смачний ніжним рибний салат. Приємного апетиту!