Яєчня в булочках

Яєчня в булочках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Можна приготувати на сніданок, інгредієнти змінювати за бажанням. У цьому рецепті основні інгредієнти: булочки, яйце, сир, гриби. Можна робити з ковбасою або обсмаженою фаршем або курячою грудкою.

Інгредієнти

Круглі Булочки з кунжутом – 2 шт.
Яйце – 1-2 шт.
Сир твердий – 100 р.
Гриби (готові, обсмажені або консервовані) – 50-100 р.

Як приготувати Яєчня в булочках

Рецепт швидкого перекусу, готується в мікрохвильовій печі за 3-4 хвилини. Булочки-виручалочки…

Покроковий рецепт


У булочок зрізаємо верхівки. Руками прибираємо м’якоть зсередини.

Збиваємо яйця, солимо, перчимо.

На дно булочок-кошиків кладемо начинку. Спочатку гриби (або те, що ви самі вибрали, ковбасу, шинку, фарш, готове куряче філе…).


Сир тремо на тертці, посипаємо зверху. Поливаємо збитим яйцем.

Сир трохи просів. Додаємо ще тертого сиру. Відправляємо в мікрохвильову піч, ставимо на 3,5-4 хвилини на повну потужність.

Готовий перекус дістаємо, даємо трохи охолонути і можна подавати до чаю або кави! Можна взяти з собою на пікнік! Такі булочки виручать, коли несподівано прийшли гості, а ви не встигли приготувати. Приємного апетиту!