Беремо невелику плашку. У неї забиваємо одне куряче яйце.
Підсипаємо до яйцю за смаком спеції: сіль і чорний мелений перець.
Озброюємося звичайною столовою виделкою, щоб збити яйце зі спеціями.
Шматочок будь ковбаси нарізаємо на дрібні кубики. Нарізку з ковбаси перекладаємо в збите яйце і ще раз перемішуємо. Основа для яєчні готова.
А тепер займемося бубликом. Його потрібно буде розрізати акуратно вздовж на дві частини.
Сковороду промазуємо рослинним маслом. Викладаємо одну частину бублика на сковороду (якщо дозволяє сковорода, то можна і відразу обидві половинки бублика викласти).
Заповнюємо отвір яєчною масою з ковбасою, трохи притискаючи бублик виделкою до дна сковороди. Чекаємо, поки яєчня схопиться.
Швидкий сніданок з бублика, яйця й ковбаси готовий! Приємного всім апетиту!