Юшка з сьомги

Юшка з сьомги – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Російське національне блюдо. Просто і смачно.

Інгредієнти

набір з лососевих – 1 кг
вода – 2 л
картопля – 2 шт
морква – 1 шт
цибулина – 1 шт
сіль – за смаком
перець – за смаком
зелень – за смаком

Як приготувати Юшка з сьомги

Цей вишуканий суп можна приготувати з бюджетного набору продуктів. Наприклад, купити в магазині набір для супу з лососевих. Суп виходить ароматний, наваристий і дуже смачний.

Покроковий рецепт



Ставимо воду в каструлі на плиту. Коли вода закипить, кладемо промиті частини риби. Якщо є голова, виймаємо з неї зябра.



Поки вариться риба, ріжемо картоплю, цибулю та моркву.


Коли риба готова, викладаємо її на тарілку, а бульйон проціджують.

Коли бульйон закипить, кладемо овочі в каструлю.

Поки овочі варяться, рибу очищаємо від кісток. Залишаємо одну м’якоть.

Коли овочі готові, додаємо туди рибу, приправляємо спеціями, закриваємо каструлю кришкою і даємо супу настоятися протягом 15-20 хвилин.


Ріжемо зелень. Підсушуємо хліб на сковороді. Розкладаємо юшку з тарілками і прикрашаємо зеленню. Подаємо з грінками.