Російське національне блюдо. Просто і смачно.
Інгредієнти
набір з лососевих – 1 кг | |
вода – 2 л | |
картопля – 2 шт | |
морква – 1 шт | |
цибулина – 1 шт | |
сіль – за смаком | |
перець – за смаком | |
зелень – за смаком |
Цей вишуканий суп можна приготувати з бюджетного набору продуктів. Наприклад, купити в магазині набір для супу з лососевих. Суп виходить ароматний, наваристий і дуже смачний.
Покроковий рецепт
Ставимо воду в каструлі на плиту. Коли вода закипить, кладемо промиті частини риби. Якщо є голова, виймаємо з неї зябра.
Поки вариться риба, ріжемо картоплю, цибулю та моркву.
Коли риба готова, викладаємо її на тарілку, а бульйон проціджують.
Коли бульйон закипить, кладемо овочі в каструлю.
Поки овочі варяться, рибу очищаємо від кісток. Залишаємо одну м’якоть.
Коли овочі готові, додаємо туди рибу, приправляємо спеціями, закриваємо каструлю кришкою і даємо супу настоятися протягом 15-20 хвилин.
Ріжемо зелень. Підсушуємо хліб на сковороді. Розкладаємо юшку з тарілками і прикрашаємо зеленню. Подаємо з грінками.