Ще смачніше – приготувати таку страву на природі.
Інгредієнти
велика соковита морква – дві штуки | |
солодке масло вершкове розм’якшене – чотири ст. ложки | |
сушений кріп – одна ч. ложка | |
чеддер або якийсь інший аналогічний сир – 160 г | |
білий цибулю салатний невеликий – одна штука | |
солодка кукурудза консервована – 160 г | |
великі бульби картоплі – дві штуки | |
вершки середньої жирності – 230 г | |
великі часточки часнику – дві штуки | |
філе сьомги – 230 г | |
морська сіль середнього помелу – за смаком | |
запашний мелений перець – за смаком |
Юшка з сьомги з вершками і солодкою кукурудзою виходить дуже ситним і неймовірно смачною.
Покроковий рецепт
У великій широкій каструлі розтопити м’яке вершкове масло, в цей же час необхідно подрібнити очищений часник і нашаткувати тоненькими півкільцями цибулю. Викласти ці інгредієнти в каструлю і обсмажувати їх при безперервному помішуванні приблизно шість хвилин.
Почистити овочі, що залишилися, потім нарізати їх невеликими кубиками, перекласти в каструлю, додати відфільтровану воду, а також сушений кріп, перемішати гарненько все. На помірному вогні довести юшку до кипіння, потім каструлю щільніше закрити кришкою, продовжити процес готування хвилин п’ятнадцять.
Зменшити вогонь і готувати овочеву фінську юшку ще десять хвилин, потім додати вершки, солодку кукурудзу і рибне філе, насипати тертий чеддер, а також перчик, за смаком посолити.
Готувати фінську овочеву юшку ще хвилин десять, потім подавати до столу з чорним хлібом.