Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи

Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ще смачніше – приготувати таку страву на природі.

Інгредієнти

велика соковита морква – дві штуки
солодке масло вершкове розм’якшене – чотири ст. ложки
сушений кріп – одна ч. ложка
чеддер або якийсь інший аналогічний сир – 160 г
білий цибулю салатний невеликий – одна штука
солодка кукурудза консервована – 160 г
великі бульби картоплі – дві штуки
вершки середньої жирності – 230 г
великі часточки часнику – дві штуки
філе сьомги – 230 г
морська сіль середнього помелу – за смаком
запашний мелений перець – за смаком

Як приготувати Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи

Юшка з сьомги з вершками і солодкою кукурудзою виходить дуже ситним і неймовірно смачною.

Покроковий рецепт

У великій широкій каструлі розтопити м’яке вершкове масло, в цей же час необхідно подрібнити очищений часник і нашаткувати тоненькими півкільцями цибулю. Викласти ці інгредієнти в каструлю і обсмажувати їх при безперервному помішуванні приблизно шість хвилин.

Почистити овочі, що залишилися, потім нарізати їх невеликими кубиками, перекласти в каструлю, додати відфільтровану воду, а також сушений кріп, перемішати гарненько все. На помірному вогні довести юшку до кипіння, потім каструлю щільніше закрити кришкою, продовжити процес готування хвилин п’ятнадцять.

Зменшити вогонь і готувати овочеву фінську юшку ще десять хвилин, потім додати вершки, солодку кукурудзу і рибне філе, насипати тертий чеддер, а також перчик, за смаком посолити.

Готувати фінську овочеву юшку ще хвилин десять, потім подавати до столу з чорним хлібом.