Ще смачніше – приготувати таку страву на природі.

Інгредієнти
| велика соковита морква – дві штуки | |
| солодке масло вершкове розм’якшене – чотири ст. ложки | |
| сушений кріп – одна ч. ложка | |
| чеддер або якийсь інший аналогічний сир – 160 г | |
| білий цибулю салатний невеликий – одна штука | |
| солодка кукурудза консервована – 160 г | |
| великі бульби картоплі – дві штуки | |
| вершки середньої жирності – 230 г | |
| великі часточки часнику – дві штуки | |
| філе сьомги – 230 г | |
| морська сіль середнього помелу – за смаком | |
| запашний мелений перець – за смаком |
Як приготувати Юшка з сьомги з солодкою кукурудзою по-фінськи
Сторінка: 1 2
