Основні інгредієнти: листкове бездріжджове тісто, сир, гриби, яйця, майонез… Прості інгредієнти, трохи вправності і забавна закуска готова…
Інгредієнти
Листкове тісто – 1 пласт | |
Сир твердий – 100 р. | |
Яйце – 2 шт. | |
Майонез – 3 ст. л. | |
Яйце – 2 шт. | |
Молоко – 1/4 склянки |
Спробуйте приготувати дитині такий перекус. Всередину можна покласти будь-яку начинку, навіть просто салат з моркви… та й дорослим буде цікава така закуска, адже вона гарно виглядає на столі.
Покроковий рецепт
З фольги скручуємо конусом потрібного розміру і товщини.
1 пласт тіста розрізаємо на довгі смужки, 6 штук.
На конуси з фольги накручуємо смужки з тіста, попередньо трохи витягаючи їх. Закріплюємо кінець. Змащуємо тісто яйцем. Викладаємо на деко з пергаментним папером.
Відправляємо в розігріту духовку хвилин на 30-40. Поки конуси готуються, підготуємо салат. Робимо омлет з двох яєць і молока, не забуваємо трохи підсолити. Гриби обсмажуємо, подрібнюємо. Яєчний млинець, гриби, тертий сир кладемо в глибоку миску, додаємо майонез, перемішуємо. Начинка готова.
Готові конуси дістаємо, виймаємо фольгу, остуджуємо. Начиняємо салатом, додаємо зелень, як у моркви, зверху.
Укладаємо на тарілку. Подаємо. Приємного апетиту!