Закуска – шампіньйони мариновані

Закуска – шампіньйони мариновані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Дуже смачно, дуже просто і головне недорого! У моїй родині всі люблять гриби в будь-якому вигляді: смажені, тушковані і навіть відбивні з грибів. Тому, і цей рецепт маринованих грибів йде на УРА! Я його готую на всі свята і просто так, як тільки захочеться. Ще їх можна робити для додавання в різні салати. Часник і кількість приправки додаємо, хто як любить. Я напишу так як роблю я, а Ви вже самі собі пробуйте і подивіться, як Вам до смаку будуть, так і будете робити. Ще, часник можна і тиснути через спеціальну чеснокодавку, це кому як сподобається.

Коли приготували грибочки, потрібно щоб хоча б одну добу вони помариновались в холодильнику або холодному приміщенні. А в ідеалі, так взагалі дві доби.

 

Покроковий рецепт