Закуска – шампіньйони мариновані

Закуска – шампіньйони мариновані – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Приготуємо все необхідне


Гриби треба добре вимити і кинути в кип’ячену воду і почекати 5 хвилин, щоб вони покипіли.

Після 5-ти хвилин кипіння виймаємо гриби і остуджуємо. А тим часом нарізаємо часник.

Поки гриби холонуть робимо заправку до них. Беремо оцет, сіль, цукор , приправу грибну і масло – все перемешываем.

Остиглі грибочки перекладаємо в банку або лоток і заливаємо нашої заправкою, доповідаємо часник, закриваємо кришкою і добре струшуємо. І ставимо на добу в холодильник.

Подаємо мариновані просолені грибочки до столу. Приємного апетиту!