Закуска у вигляді картопляного салату

Закуска у вигляді картопляного салату – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цікавий варіант картопляної закуски. Ситний овоч добре поєднується з прянощами і каперсами. Закуска чудово втамовує голод і прикрасить святкове застілля.

Інгредієнти

картоплі дрібного – 600 г
вода – для варіння картоплі
солі – 2 ч. л.
червоної цибулі – 1 / 4 чашки
петрушки – 1/4 чашки
кропу – 1/4 чашки
каперси – 2 ст. л.
Для заправки:
оливкової олії – 1 / 3 склянки
білого винного оцту – 2 ст. л.
діжонської гірчиці – 2 ч. л.
чорного перцю – 1/2 ч. л.
коріандру – 1/4 ч. л.

Як приготувати Закуска у вигляді картопляного салату

Таке блюдо можна подавати відразу до столу. Закуска вийде смачнішою, якщо додати каперси.

Покроковий рецепт

1. Картоплю промивають, відварюють, потім зливають воду й охолоджують. Остиглий картоплю ріжуть тоненькими скибочками.

2. Петрушку з кропом дрібно нарубують. Цибулю очистити і дрібно ріжуть.

3. Тепер картоплю, нарізану цибулю і порізану зелень перекладають у глибоку чашу.

4. Готують заправку. Змішують оливкова олія, винний оцет, діжонську гірчицю, чорний перець і коріандр. Приготовану заправку виливають у миску з картоплею. За смаком солять, додають каперси і акуратно перемішують.

5. Викладають закусочний картопляний салат на красиве блюдо і подають до столу. Приємного апетиту!