Цікавий варіант картопляної закуски. Ситний овоч добре поєднується з прянощами і каперсами. Закуска чудово втамовує голод і прикрасить святкове застілля.

Інгредієнти
| картоплі дрібного – 600 г | |
| вода – для варіння картоплі | |
| солі – 2 ч. л. | |
| червоної цибулі – 1 / 4 чашки | |
| петрушки – 1/4 чашки | |
| кропу – 1/4 чашки | |
| каперси – 2 ст. л. | |
| Для заправки: | |
| оливкової олії – 1 / 3 склянки | |
| білого винного оцту – 2 ст. л. | |
| діжонської гірчиці – 2 ч. л. | |
| чорного перцю – 1/2 ч. л. | |
| коріандру – 1/4 ч. л. |
Таке блюдо можна подавати відразу до столу. Закуска вийде смачнішою, якщо додати каперси.
Покроковий рецепт
1. Картоплю промивають, відварюють, потім зливають воду й охолоджують. Остиглий картоплю ріжуть тоненькими скибочками.
2. Петрушку з кропом дрібно нарубують. Цибулю очистити і дрібно ріжуть.
3. Тепер картоплю, нарізану цибулю і порізану зелень перекладають у глибоку чашу.
4. Готують заправку. Змішують оливкова олія, винний оцет, діжонську гірчицю, чорний перець і коріандр. Приготовану заправку виливають у миску з картоплею. За смаком солять, додають каперси і акуратно перемішують.
5. Викладають закусочний картопляний салат на красиве блюдо і подають до столу. Приємного апетиту!
