Таке блюдо можна подавати відразу до столу. Закуска вийде смачнішою, якщо додати каперси.
Покроковий рецепт
1. Картоплю промивають, відварюють, потім зливають воду й охолоджують. Остиглий картоплю ріжуть тоненькими скибочками.
2. Петрушку з кропом дрібно нарубують. Цибулю очистити і дрібно ріжуть.
3. Тепер картоплю, нарізану цибулю і порізану зелень перекладають у глибоку чашу.
4. Готують заправку. Змішують оливкова олія, винний оцет, діжонську гірчицю, чорний перець і коріандр. Приготовану заправку виливають у миску з картоплею. За смаком солять, додають каперси і акуратно перемішують.
5. Викладають закусочний картопляний салат на красиве блюдо і подають до столу. Приємного апетиту!