Закуска в клярі

Закуска в клярі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прекрасна закуска, підійде в якості стартера.

Покроковий рецепт

Збити яйця і додати їх в пиво. Змішати борошно з сіллю. Додати в борошно солі і перемішати, використовуючи віночок. Залишити в такому вигляді на 15 хвилин.

Брюссельську капусту почистити і потім помістити в сотейник (потрібен широкий). Залити гарячою водою так, щоб вона трохи покрила капусту. Додати кілька щіпок солі і, довівши до кипіння, почати бланшувати на невеликому вогні протягом двох хвилин. Відкинути на друшляк.

Огірочок дуже дрібно нарізати для соусу. Потім перемішати з каперсами, сметаною, лимонним соком, зеленню і майонезом. Поперчити і посолити за смаком.

Для фритюру у великій ємності нагріти масло. Кожен качан брюссельської капусти вмочити в уже приготований до цього кляр і смажити до появи золотистого кольору. На паперові рушники їх потрібно перекласти для того, щоб вбрався весь виділився жир. Подати на стіл можна з соусом