Закуска Ялинка

Закуска Ялинка – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Прикрашаємо стіл закусками))

Інгредієнти

Прошутто (шинка) – .
Салатні листя (можна будь-які) – .
Редис – .
Оливки – .
Маслини – .
Помідори черрі – .
Сир .
Сир Моцарела (міні) – .

Як приготувати Закуска “Ялинка”

Зараз в магазинах багато всякої смакоти і наявністю того або іншого продукту на святковому столі вже не здивуєш. Пропоную вам зробити просту закуску до новорічного столу. Інгредієнти можна замінювати на наявність в холодильнику і по своєму смаку ))

Покроковий рецепт

Підготуємо всі інгредієнти: промиємо овочі, салати помиємо і просушити.

На роздавальній дошці спочатку викладаємо листя салату і будь трави. Це може бути шпинат, салат айсберг, рукола, те, що вам подобається.

Звертаємо прошутто рулетиками і викладаємо на нашу «ялинку».

З сиру вирізаємо зірочки. Краще використовувати залізну форму для печива. Але, якщо немає, можна мучитися ножем. Сир можна використовувати як м’який квадратний, так і звичайний, наприклад Витязь або інший. «Розкидати» сирні зірки «ялинці». Одну, побільше, укласти на верхівку дерева.

Залишилося розкласти редис, помідори черрі, маслини і оливки.

Стовбур дерева – це хлібець. У підстави закуски, викладаємо мімні монцареллу. Подаємо до столу. Щасливого і веселого Нового року!