.
Інгредієнти
Баклажан – 1 шт. | |
Сир – 50 г | |
Помідори – 2 шт. | |
Майонез – 1-2 столові ложки | |
Часник – 1 зубчик (або за смаком) | |
Рослинна олія – 2 столові ложки |
Як приготувати Закуска з баклажанів з помідорами
Покроковий рецепт
Баклажани помити, нарізати кружальцями.
Нарізані баклажани замочити у підсоленій воді (хвилин 30).
Помідори помити, нарізати кружальцями.
Натерти сир на дрібній тертці, додати майонез, подрібнений кріп, трохи часнику за смаком і бажанням, перемішати.
У баклажан воду злити, їх обсушити, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.
Зібрати закуску. На плоске блюдо викласти баклажани, потім викласти по 1 чайній ложі сирної начинки.
Зверху покласти по помідора, потім знову начинку.
Повторити процес. Прикрасити закуску зеленню. Приємного апетиту!