.

Інгредієнти
| Баклажан – 1 шт. | |
| Сир – 50 г | |
| Помідори – 2 шт. | |
| Майонез – 1-2 столові ложки | |
| Часник – 1 зубчик (або за смаком) | |
| Рослинна олія – 2 столові ложки |
Як приготувати Закуска з баклажанів з помідорами
Покроковий рецепт

Баклажани помити, нарізати кружальцями.

Нарізані баклажани замочити у підсоленій воді (хвилин 30).

Помідори помити, нарізати кружальцями.

Натерти сир на дрібній тертці, додати майонез, подрібнений кріп, трохи часнику за смаком і бажанням, перемішати.

У баклажан воду злити, їх обсушити, обсмажити на рослинній олії з обох сторін.

Зібрати закуску. На плоске блюдо викласти баклажани, потім викласти по 1 чайній ложі сирної начинки.

Зверху покласти по помідора, потім знову начинку.

Повторити процес. Прикрасити закуску зеленню. Приємного апетиту!
