Закуска з ковбаси

Закуска з ковбаси – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готується дуже просто, виглядає цікаво. До того ж дуже смачно!

Інгредієнти

ковбаса варена – 350 гр.
цибуля – 1 шт.
зелень свіжа – 50 гр.
соняшникова олія – 1 ст. л.

Як приготувати Закуска з ковбаси

Проста і оригінальна ідея закуски. Можна подавати як холодним, так і гарячим.

Покроковий рецепт

Одну цибулину нарізати півкільцями, дрібно порубати зелень, змішати разом.


Ковбасу нарізати півколами, викласти на нагріту сковороду і обсмажувати з двох сторін.


У невелику каструлю викласти цибулю з зеленню, зверху шар смаженої ковбаси. І так само все інше.

Після того, як всі помістили в каструлю, потрібно накрити кришкою до полдного остигання. В цей час всі смаки змішаються. Потім можна подавати як закуску або навіть салат.