Особливо гарна ця закуска, якщо у вас залишилися млинці. Тоді готується всі мега-швидко. Начинку, звичайно ж, можна вибрати будь-яку. У моєму варіанті це червона риба, сир і, куди вже, без зелені.
Інгредієнти
сир вершковий – 5 столових ложок | |
зелень – жменя на свій розсуд | |
філе слабосоленої форелі – за смаком сьомга або форель | |
млинці тонкі – 5 шт. |
Особливо гарна ця закуска, якщо у вас залишилися млинці. Тоді готується всі мега-швидко. Начинку, звичайно ж, можна вибрати будь-яку. У моєму варіанті це червона риба, сир і, куди вже, без зелені.
Покроковий рецепт
Розстелити блін (краще використовувати тонкі млинці) і змастити по всій поверхні вершковим сиром. Шар не повинен бути товстим, чисто, для зв’язки інгредієнтів і ніжного смаку.
По всій поверхні млинця розкласти тоненько нарізану слабосолону або копчену червону рибу (це може бути сьомга або форель). Можна спростити «суєту» з рибою і купити готову нарізку в магазині.
Тепер покласти кілька листочків зелені. Зелень ви вибирайте самі, по своєму смаку.
Потім згорнути млинець з червоною рибою в щільний рулет. Повторити те ж саме з іншими продуктами.
Тепер фаршировані фореллю і сиром млинці варто прибрати на кілька хвилин у холодильник.
Нарізати закусочні млинці порційними шматочками, щоб вийшли міні-рулети. Прикрасити страву зеленню. Подавати відразу ж до столу на сервировочном блюді.