Вірменський лаваш має дуже зручну форму, а господині часто використовують його в якості основи для тортів або листкових тістечок, а також для приготування рулетиків з самими різними начинками.
Інгредієнти
легкий майонез – за смаком | |
шпинат свіжий – одна маленька жменя | |
філе слабосоленої сьомги – 400 гр або іншої червоної риби | |
тонкий лаваш – 1 лист |
Вірменський лаваш має дуже зручну форму, а господині часто використовують його в якості основи для тортів або листкових тістечок, а також для приготування рулетиків з самими різними начинками.
Так, наприклад, цей лаваш можна використовувати для приготування закусочних рулетиків з червоною рибою і свіжим шпинатом.
Покроковий рецепт
Розстелити лаваш і змащуємо його рівномірно майонезом, зовсім тоненьким шаром.
По всій поверхні лаваша розкласти свіже листя шпинату.
Після цього нарізати тоненькими шматочками філе червоної риби (можна взяти готову нарізку в магазині). Розкласти рибні «пласти» на поверхні лаваша.
Потім згорнути заготовку в щільний рулет і на десять-п’ятнадцять хвилин відправити в холодильну камеру.
Нарізати закусочний рулет порційними шматками і подавати відразу ж до столу на сервировочном блюді.