Закусочні рулетики з лаваша з сьомгою та шпинатом

Закусочні рулетики з лаваша з сьомгою і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вірменський лаваш має дуже зручну форму, а господині часто використовують його в якості основи для тортів або листкових тістечок, а також для приготування рулетиків з самими різними начинками.

Інгредієнти

легкий майонез – за смаком
шпинат свіжий – одна маленька жменя
філе слабосоленої сьомги – 400 гр або іншої червоної риби
тонкий лаваш – 1 лист

Як приготувати Закусочні рулетики з лаваша з сьомгою та шпинатом

Вірменський лаваш має дуже зручну форму, а господині часто використовують його в якості основи для тортів або листкових тістечок, а також для приготування рулетиків з самими різними начинками.

Так, наприклад, цей лаваш можна використовувати для приготування закусочних рулетиків з червоною рибою і свіжим шпинатом.

Покроковий рецепт

Розстелити лаваш і змащуємо його рівномірно майонезом, зовсім тоненьким шаром.

По всій поверхні лаваша розкласти свіже листя шпинату.

Після цього нарізати тоненькими шматочками філе червоної риби (можна взяти готову нарізку в магазині). Розкласти рибні «пласти» на поверхні лаваша.

Потім згорнути заготовку в щільний рулет і на десять-п’ятнадцять хвилин відправити в холодильну камеру.

Нарізати закусочний рулет порційними шматками і подавати відразу ж до столу на сервировочном блюді.