Закусочні рулетики з лаваша з сьомгою та шпинатом

Закусочні рулетики з лаваша з сьомгою і шпинатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розстелити лаваш і змащуємо його рівномірно майонезом, зовсім тоненьким шаром.

По всій поверхні лаваша розкласти свіже листя шпинату.

Після цього нарізати тоненькими шматочками філе червоної риби (можна взяти готову нарізку в магазині). Розкласти рибні «пласти» на поверхні лаваша.

Потім згорнути заготовку в щільний рулет і на десять-п’ятнадцять хвилин відправити в холодильну камеру.

Нарізати закусочний рулет порційними шматками і подавати відразу ж до столу на сервировочном блюді.