1. Всі інгредієнти перемішайте в мисці з допомогою ложки/вилки.
2. Руками візьміть сирне «тісто» і сформуйте в кульки розміром з укус (бажано менше куль Рафаелло) і покладіть на піднос. Піднос повинен бути розміру, який поміститься у вашому холодильнику.
3. Хвилин через 30 дістаньте сирні кульки і половину з них обваляйте в дрібно нарізаному волоському горісі, а іншу половину – в тертому сирі.
4. Перед подачею поставте сирні кульки охолоджуватися в холодильник як мінімум на 30 хвилин. Потім подавайте до столу з сухарями для сиру.
5. Примітка.
Катайте кульки більш дрібні, ніж великі. Пам’ятайте, що вони стануть більше після того, як ви їх обваляете у волоських горіхах або в сирі. Я пропоную зробити їх трохи менше, ніж кульки Рафаелло.
6. Найкраще готові закусочні кульки залишити на ніч у холодильнику. Вони будуть смачніші і просочаться. Однак, не варто забувати, що сир не слід залишати в холодильнику на ніч відкритим, так як сир обвітритися. Так що, загорніть блюдо з кульками харчовою плівкою.
7. Додайте більше селери і яблука, якщо віддаєте перевагу більш сильний смак свіжості (Але нарізані вони повинні бути дуже дрібно).