Начинку в трубочки можна приготувати будь-яку, у своєму рецепті я використовувала філе куряче, часник, мариновані огірки і майонез.

Інгредієнти
| листкове тісто бездріжджове – 1 упаковка | |
| куряче філе – 2 шт | |
| часник – 7 зубчиків | |
| майонез – 4-5 ст. л. | |
| мариновані огірки (корнішони) – 5-6 шт | |
| сіль – за смаком |
Оригінальний і незвичайний варіант подачі закуски на святковий стіл. Порадуйте і здивуйте своїх гостей таким блюдом, і вони обов’язково запам’ятають його і оцінять. Робляться вони швидко, тільки багато часу займає приготування самих трубочок, тому доводиться їх випікати в декілька заходів.
Покроковий рецепт

Розморожуємо листкове бездріжджове тісто і нарізаємо його на смужки шириною 1-1,5 див


Беремо конусоподібну заготівлю і намотуємо тісто на неї таким чином, щоб подальший обіг був з нахлестом на попередній оборот на 2-3 мм. Якщо не робити нахлест, то при запіканні тісто буде набухати і між смужками утворюється зазор.
Заготовки з тестом відправляємо в духовку на 20-30 хвилин при температурі 175 градусів.


Поки трубочки запікаються, готуємо начинку. Для цього відварюємо куряче філе в підсоленій воді. Нарізаємо на кубики невеликого розміру.


Потім беремо корнішони, нарізаємо маленькими кубиками і додаємо до філе.
Чистимо часник пропускаємо через землянку, додаємо до курки і корнишонам. Додаємо майонез і добре перемішуємо.


Готові трубочки дістаємо з духовки, даємо охолонути. Отриманою масою наповнюємо трубочки з допомогою кондитерського пакета або ж просто ложечкою. Оригінальна закуска готова.
