Закусочний рулет з лаваша з корейською морквою і шинкою

Закусочний рулет з лаваша з корейською морквою і шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Беремо тонкий лаваш. Розгортаємо його і розстилаємо на рівній поверхні робочої зони кухонного столу. Змастимо лаваш тонким шаром вершкового плавленого сиру. Якщо такий продукт відсутня на момент реалізації рецепту, то його можна замінити звичайним майонезом.

Далі піде шар з корейської моркви. Інгредієнт розподіляємо рівномірно по поверхні тонкого лаваша, змащеного вершковим сиром.

Наступний шар – шинка. Продукт переносимо на обробну поверхню і тонко нарізаємо кільцями. Викладаємо нарізку з шинки поверх шару із корейської моркви.

Лаваш з викладеної начинкою акуратно згортаємо у формі рулету.

Тепер беремо харчову плівку і туго обгортаємо рулет з лаваша. На 20-30 хвилин поміщаємо рулет в холодильник.

Готовий рулет розрізаємо на порції і подаємо до столу! Всім приємного апетиту!