Шарлотка легка в приготуванні і прекрасно підійде в якості десерту для домашніх.

Інгредієнти
| яблука – 6 штук | |
| ківі – 2 штуки | |
| помела – 1/3 | |
| борошно – 1,5 склянки | |
| цукор – 1,5 склянки | |
| яйця – 5 шт. |
Шарлотка – борошняний виріб, традиційно начинкою є яблуко. Також можна додавати ківі, цитрусові, виноград, грушу – варіантів маса.
Покроковий рецепт

Беремо форму для випікання, кладемо в неї папір для випічки і змащуємо її маслом.


Чистимо і нарізаємо яблука, ківі і помелу. Викладаємо все на дно форми для випічки.




Готуємо тісто. Беремо міксер, збиваємо яйця, поступово додаємо цукор і борошно до однорідної маси.


Заливаємо фрукти у формі тестом, розігріваємо духовку до 180 градусів і ставимо в неї форму. Випікаємо близько 40 хвилин. Готовність можна перевіряти зубочисткою.

Витягуємо форму з духовки, а ароматну шарлотку з форми. Приємного апетиту!
