Таке блюдо варто готувати до святкового столу. Любителі морепродуктів оцінять смак креветок, приготовлених таким цікавим способом.

Інгредієнти
| Консервовані креветки – 200 г | |
| Кукурудза консервована – 100 г | |
| Відварне брокколі – 150 г | |
| Готового желе – 300 мл | |
| Для желе: | |
| Рибні кістки – 150 г | |
| Рисова горілка, імбир – по 10 г | |
| Желатин – 10 г пакетик | |
| Селера – за смаком | |
| Петрушка – за смаком | |
| Яйце – 1 шт. | |
| Бадьян – за смаком | |
| Кориця – за смаком | |
| Гвоздика – за смаком | |
| Оцет – за смаком | |
| Перець – за смаком |
Зізнаюся, рецепт не мій, знайшла його в дію книзі і вирішила спробувати приготувати. І ось що вийшло… рецепт нижче
Покроковий рецепт
Приготування:
1. Спочатку готують желе. Для цього рибний бульйон доводять до кипіння, додають в нього подрібнену цибулю, моркву, селеру з петрушкою. Потім вже закладають желатин, розмочивши його окремо. Оцет і приправи додають за смаком.
2. Доводять до кипіння і додають збитий яєчний білок. Варять після повторного закипання п’ятнадцять хвилин, а потім желе проціджують через полотно.
3. Креветки розкладають по формочці. Заливають гарячим желе (використовуючи лише 1/3 частину), щоб приховало морепродукт і прибирають в холодне місце до повного застигання.
4. Дістають застиглий холодець і викладають відварений заздалегідь брокколі. Заливають частиною желе, знову прибираю в холодильник.
5. Тепер черга кукурудзи… Дістаємо холодець викладаємо кукурудзу (консервовану) і заливаємо желе. Прибираємо в холодильник до повного застигання.
6. Застигле желе перевертають на прикрашену плоску тарілку. Перед подачею ріжуть однаковими скибочками. Подають відразу. Приємного апетиту!
