Духовку поставити розігріватися до температури 190 ° С.Всі інгредієнти для приготування тіста змішати, сформувати кулю, при необхідності можна збільшувати кількість борошна. Прибрати в холодильник на 30 хвилин, тісто стане більш еластичним.
Сливи помити, порізати на половинки і видалити кісточки.
Форму застелити пергаментом. З тіста розкачати тонкий пласт і викласти його у форму, формуючи бортики. Наколоти виделкою основу, для того, щоб вона не піднімалася.
Основу для пирога поставити подпекаться на 10 хвилин при температурі 190 градусів. Для заливки змішати сметану, борошно, яйця і цукор міксером. Вийде консистенція рідкої сметани. На подпеченую основу покласти сливи і залити сумішшю для заливки.
Поставити випікатися пиріг при температурі 190 ° С на 40-50 хвилин, в залежності від духовки. Готовий пиріг охолодити перед подачею.