Запечена фарширована авокадо з яйцем

Запечена фарширована авокадо з яйцем – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розігріти духовку до 200 градусів С.

Авокадо розрізати кожен навпіл і акуратно видалити кісточки.
Потім, використовуючи ложку для морозива, вийняти частину м’якоті, щоб створити більше місця для вашого яйця і начинки.

* Залишилося авокадо можна використовувати в якості начинки, нарізавши його. Або пюрировать, окропивши лимонним соком, а потім намазувати його на хліб.

Обережно розбийте яйце в кожну чашку” авокадо.
Посипати вашими улюбленими начинками (варіанти вказані вище). Потім перенести половинки авокадо на деко. Приправити морською сіллю і свіжомеленим чорним перцем за смаком.

Випікайте фарширований авокадо в розігрітій духовці 12-15 хвилин або до тих пір, поки яйця не будуть приготовані за вашим смаком.